40 uur / week

Administratief medewerker

Samen met je toekomstige collega’s van het Operations and Sales Support team zorg jij ervoor dat de producten van SGL netjes worden afgeleverd bij de grootste sportstadions ter wereld. Jij bent de schakel tussen SGL, klant en transporteur.

Four SGL LED440 grow lighting systems on the pitch of Hampden Park.
Arno Hovenga

Arno Hovenga - Operations and Sales Support & Patatmanager

Als groot sportliefhebber, met name voetbal, is SGL een fantastisch bedrijf om bij te werken. Het Operations & Sales Support team is gek van sport, jong, nuchter en ontzettend behulpzaam. En niet te vergeten: we zijn de meest consequente patatdagdeelnemers. Zeker niet onbelangrijk is namelijk onze wekelijkse patatdag op vrijdag. Ik ben nu enkele jaren met trots verantwoordelijk voor zowel de pre-sales, sales als de aftersales van de patatdag. Daarover meer als je bij ons op bezoek komt (probeer je sollicitatiegesprek op vrijdag in te plannen). Over sales gesproken, we groeien op dit moment zo hard, dat al ruim 500 van de grootste stadions ter wereld ons systeem gebruiken, waaronder bijvoorbeeld Camp Nou, Wembley en Allianz Arena, maar ook stadions in Sydney, de VS en Argentinië. Dat heeft natuurlijk grote impact op de administratieve en logistieke processen die daaraan verbonden zijn. Daarom zijn we op zoek naar iemand die graag de spreekwoordelijke handen uit de mouwen steekt en dit op rolletjes laat verlopen.

Vacature

Wat ga je doen?

Vanuit ons hoofdkantoor in Waddinxveen kom je te werken in het vijfkoppige Operations & Sales support-team. Jij bent degene die ervoor zorgt dat onze producten netjes worden afgeleverd bij de grootste sportstadions wereldwijd. Daarnaast plan je de inbedrijfstellingen in, zodat het systeem volgens het boekje door je collega’s worden geïnstalleerd. Hiervoor organiseer en coördineer je de logistieke processen, ben je verantwoordelijk voor de uitgifte van uitgaande goederen en ga je de uitdaging aan om de benodigde handelsdocumenten voor verschillende landen op te stellen. Kortom; jij bent de schakel tussen SGL, klant en transporteur.

Op een rijtje

 • Opmaken van exportdocumenten (paklijsten, facturen, CvO’s, etc.)
 • Organiseren van transporten (zee-, weg- en luchtvracht)
 • Regelen (formulieren, handleidingen) en plannen inbedrijfstellingen in overleg met de klant, verkoper en serviceafdeling
 • Retourpakketten laten ophalen bij klanten en versturen naar leveranciers
 • Aanmaken van klantportalen
 • Artikelbeheer
 • Het optimaliseren van de administratief-logistieke processen binnen SGL

Wie zoeken wij?

Je bent nauwkeurig, hebt kennis van/ervaring met logistiek processen en kunt goed prioriteiten bepalen. Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent klantgericht. Ook voldoe je aan onderstaande:

 • Een relevante opleiding op minimaal mbo 4-niveau
 • Minimaal 2 jaar administratieve werkervaring, bij voorkeur binnen een internationale organisatie
 • Communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent accuraat en kan de ontvangen informatie op de juiste manier verwerken
 • Je hebt kennis van gangbare logistieke procedures en wettelijke regelingen
 • Je neemt verantwoordelijkheid en bent graag betrokken
 • Je kunt snel schakelen en denkt in oplossingen
 • Je woont in de nabijheid van Waddinxveen waar ons kantoor gevestigd is

Wat we je bieden
Buiten het werken in een jong en ambitieus team in een uitdagende internationale werkomgeving met innovatieve en unieke producten & projecten, bieden wij een leuke functie met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. SGL vindt jouw ontwikkeling belangrijk, dus zijn er ook opleidingsmogelijkheden beschikbaar. De boog kan uiteraard niet altijd gespannen staan en daarom is er ook genoeg tijd voor gezelligheid. Zo hebben wij elke vrijdag omgedoopt tot ‘Patatdag’, is er een wekelijkse Spotify playlist en staan er jaarlijkse teamuitjes op het programma. Uiteraard horen hier ook goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden bij, zoals een pensioen- en een bonusregeling, passende reiskostenvergoeding en krijg je 25 welverdiende vakantiedagen om de accu weer op te laden.

Geïnteresseerd?
Stuur je CV en motivatie dan naar: jobs@sglsystem.com
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marc Zeestraten via 079-5933801.

Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je toekomstige collega's

Marc Zeestraten
Marc Zeestraten
Operations Manager
Arno Hovenga
Arno Hovenga
Operations & Sales Support
Niels Veldhoven
Niels Veldhoven
Operations & Sales Support
Staff photo - Bart Cartigny
Bart Cartigny
Operations & Sales Support