40 uur / week

Service Coördinator

Als onderdeel van het Service Team ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van (spoed)reparaties, onderhoud en inbedrijfstellingen van onze unieke technologieën bij sportstadions wereldwijd.

Area Managers Tom Grafen and Mark Wubben are using the Smartbox on the LED440 grow lighting system in the Johan Cruijff ArenA.
Anne Schipper SGL Service Coordinator

Anne Schipper - Service Manager

“Wie wordt er nou niet blij van goede service? Hoe gaaf is het dat wij ons hier iedere dag mee bezig mogen houden. En als echte sportliefhebber is het natuurlijk geweldig om te mogen werken met sportclubs die wereldwijd gevestigd zijn. Het ene moment organiseer je de inbedrijfstelling van onze producten bij San Francisco 49ers, en het andere moment plan je een servicebezoek bij FC Barcelona.

Je werkt samen met een team van monteurs die de hele wereld over vliegen, en die wil je natuurlijk niet zonder de juiste spullen op locatie hebben. De uitdaging en de verantwoordelijkheid om de service zo efficiënt mogelijk te laten verlopen geeft enorm veel voldoening.

Als je daarna met het team nog een mooi compliment krijgt van de groundsman van de club, is dat een stuk waardering dat nooit verveelt.

Lijkt het jou gaaf om de spin in het web te zijn en onze klanten volledig te ontzorgen en blij te maken? Dan zie ik jou heel graag bij ons in het team!”

Vacature

Dit ga je doen

Als service coördinator ben jij hét aanspreekpunt van onze klanten voor alle service gerelateerde zaken. Je plant en coördineert alles wat nodig is voor (spoed)reparaties, onderhoud en inbedrijfstellingen van onze unieke technologieën bij sportstadions wereldwijd. Dat houdt in dat je ons team van gedreven monteurs, die vrijwel altijd onderweg zijn om de klussen op locatie uit te voeren, aanstuurt en begeleidt. Samen met je collega’s til jij de serviceafdeling naar een hoger niveau.

Samengevat:

 • Je hebt dagelijks contact met onze servicemonteurs.
 • Je bent hét aanspreekpunt voor klanten en collega’s voor service gerelateerde vragen.
 • Je verzorgt de planning van inbedrijfstellingen, onderhoud en reparaties bij onze klanten over de hele wereld.
 • Je bestelt en organiseert de levering van onderdelen voorafgaand aan de klus, zodat de monteur bij aankomst op locatie meteen aan de slag kan.
 • Je stelt serviceoffertes op voor de verkoop van onderdelen.
 • Je schakelt met leveranciers en houdt de voortgang van bestellingen en reparaties nauw in de gaten.
 • Je beheert het RMA- en RTV-proces voor de afhandeling van retouren.

Dit ben jij

Natuurlijk zijn we op zoek naar een echte meerwaarde voor ons team. Op de afdeling gaan we op een informele en vriendelijke, open manier met elkaar om, ook als we met strakke deadlines te maken hebben en snel moeten schakelen met de klanten en onze monteurs. Daarom zijn we op zoek naar iemand die vriendelijk is in de omgang, het overzicht kan bewaren in stressvolle situaties en goed de prioriteit van werkzaamheden in kan schatten.

Naast het soepel laten verlopen van de processen ben jij ook die collega die de monteur in het buitenland even opbelt om te vragen hoe het met hem gaat.

Je hebt de volgende achtergrond:

 • Je bent een liefhebber van de sportbranche en/of technologische producten
 • Je hebt MBO4 werk- en denkniveau.
 • Je kunt goed overweg met Microsoft Excel en Outlook.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Je gaat immers werken met klanten en collega’s in binnen- en buitenland.

Dit is wat we je bieden

Je komt terecht in een jong en ambitieus team in een uitdagende internationale werkomgeving en gaat werken met innovatieve en unieke producten en projecten wereldwijd. We bieden een leuke functie met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, initiatief en persoonlijk ontwikkeling. Daar horen natuurlijk ook een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding en 25 vakantiedagen per jaar bij. De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de €2.500 en €3.200 per maand o.b.v. een 40-urige werkweek en is afhankelijk van je kennis en ervaring.

Omdat we waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei, is er ruimte om werk gerelateerde trainingen te volgen om jezelf te ontwikkelen en zowel je vaardigheden als het serviceteam naar een hoger niveau te tillen.

Vooral in de eerste maanden zien we je het liefst zoveel mogelijk op kantoor, maar daarna is het mogelijk om maximaal 2 dagen per week thuis te werken in een fulltime functie. Onze werktijden zijn best wel flexibel.

De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen zijn, daarom is er ook genoeg tijd voor gezelligheid. Zo hebben we de vrijdag omgedoopt tot ‘Patatdag’ en borrelen en tafeltennissen we graag. Daarnaast krijgt elke afdeling een budget dat het team kan gebruiken voor teambonding activiteiten, zoals padellen, uit eten gaan of een voetbalwedstrijd bezoeken.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatie dan naar: jobs@sglsystem.com

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anne Schipper via 079 – 593 38 01

Je toekomstige collega's

Anne Schipper SGL Service Coordinator
Anne Schipper
Service Manager
Karin Baardman
Karin Baardman
Administrative Assistant Service
Stefan Staijen
Stefan Staijen
Service Engineer
Roy Overbeek
Roy Overbeek
Service Engineer
Patrick Martina
Patrick Martina
Service Engineer
Luke Pountley SGL Service Engineer
Luke Pountley
Service Engineer
David Benavides
David Benavides
Service Engineer